Tom Hanks jako Robert Langdon odvrací Inferno v novém traileru

Vydáno: 24.06.2016 19:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Harvardský profesor a symbolog Robert Langdon se vrací na filmová plátna v další adaptaci Dana Browna, která se jmenuje Inferno. Ron Howard v něm opět spojil síly s Tomem Hanksem.
V adaptaci poslední knihy Dana Browna Inferno se slavný symbolog Robert Langdon (Tom Hanks) musí vypořádat s amnesií, s níž se probudí v italské nemocnici. Tam se spojí s doktorkou Siennou Brooks (Felicity Jones), která jak doufá, mu pomůže vzpomenout si. V centru filmu, a i z jeho názvu je patrné, že tentokrát se vše bude točit kolem jedné části - Pekla - z Dantovy Božské komedie. Langdon a Brooks budou muset zabránit šílenci, aby rozšířil virus, kterým chce vyhubit lidstvo (nebo alespoň jeho polovinu).

Obě předchozí Brownovy filmové adaptace, Šifra mistra Leonarda a Andělé a démoni sklidily špatné kritiky, zato vydělaly spoustu peněz. Podobný "model" se očekává i v případě Inferna, jehož nový trailer právě Sony uveřejnila. S použitím Dantovy terminologie: čeká nás tedy Peklo, nebo Božská komedie? Posuďte sami, zatím podle traileru pod článkem.

Originální trailer filmu Inferno





NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY