Temná sci-fi série HBO Westworld v novém traileru

Vydáno: 20.06.2016 16:01 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sci-fi westernová televizní série Westworld podle knihy Michaela Crichtona z produkce HBO patří k nejnapjatěji vyhlíženým titulům podzimní seriálové nabídky. Vy se nyní můžete podívat na její nový trailer.
Vznik a příchod nového seriáu HBO Westworld podle bestselleru Michaela Crichtona zde avízujeme už od konce roku 2014. Žánrový hybrid sci-fi a westernu se nyní představuje v novém traileru. Crichtonův román ukazuje příběh zábavního parku, který představuje falešnou, roboty naplněnou westernovou krajinu. Ve filmové verzi z roku 1973 představoval jeden ze Sedmi statečných Yul Brynner rebelujícího robota, který se vzepře a začne ohrožovat návštěvníky parku. Seriálová verze bude nicméně poněkud odlišnější od té filmové.

Westworld pro HBO vytvořil Jonathan Nolan, který si vzal na starost i režii pilotního dílu a spolu s J.J. Abramsem a Bryanem Burkem na sérii dohlížel z pozice výkonného producenta. HBO si od Westworld slibuje, že prevezme štafetu od Her od trůny, které "končí relativně brzy". Pilotní díl "Westworld" Episode #1.1 bude mít premiéru v říjnu 2016. Hvězdnému obsazení vévodí Anthony HopkinsEd HarrisEvan Rachel Wood a James Marsden

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer tv seriálu Westworld




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY