Pokračování LEGO® příběhu se pořádně zpozdí

Vydáno: 19.06.2016 16:14 - | foto: facebook tvůrce

Druhého LEGO® příběhu jsme se měli dočkat "již" v roce 2018, ovšem načekáme se nakonec ještě další rok. Z neznámých důvodů byla premiéra dále přesunuta.
Fotografie z filmu  / The Lego Batman MovieNe každá novinka musí být dobrá a přesně to potvrzuje i zpráva, kterou dnes vydala společnost Warner Bros. Po obrovském úspěchu animovaného LEGO® příběhu z roku 2014 byl případný sequel prakticky jistý. Dočkat jsme se ho mělli již v roce 2018, na tento rok měl i naplánovanou premiéru, 8. května, ale z nejasných důvodů budeme muset čekat ještě déle. Premiéra druhého dílu se nyní posunula o devět měsíců na 8. února 2019, což asi každého fanouška velmi zamrzí.

Jako výplň v tomto dlouhém časovém období poslouží určitě spin-off s postavou Batmana, LEGO® Batman film, který se do kin dostane již v únoru 2017. I tak nás však od druhého dílu dělí dlouhá doba a můžeme jen doufat, že si s ním autoři ještě více vyhrají. Jinak se o sequelu neví vůbec nic. Potvrzen byl pouze návrat dua čtyř scenáristů - Phil LordChristopher MillerMichelle Morgan a Jared Stern, zpět se vrátí i režisér Rob Schrab. O příběhu byl zmíněn pouze fakt, že nás čeká skok o 4 roky vpřed od posledních událostí.

Snad se tedy další tři roky příprav snímku vyplatí a my si vychutnáme v roce 2019 další pořádný animovaný nářez.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY