Policajt v Beverly Hills 4 našel nové režiséry

Vydáno: 15.06.2016 19:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Čtvrtý díl Policajta v Beverly Hills přeci jen spatří světlo světa. Alespoň nyní našel své dva režiséry. Axel Foley se tak po více jak dvaceti letech vrátí a spolu s ním i Eddie Murphy.
Eddie Murphy ve filmu Policajt v Beverly Hills III / Beverly Hills Cop IIIUž je to více jak dvacet let, co jsme se viděli naposled s detroitským poldou Axelem Foleym ve třetím policajtovi v Beverly Hills. Jeho představitel Eddie Murphy si ho ale možná zahraje i počtvrté. Beverly Hills Cop 4 totiž nyní získal režiséry, kterými bude belgická režijní dvojice s marockými kořeny Adil El Arbi a Bilall Fallah. Ti na sebe upoutali pozornost kritiky kriminálním dramatem Black, které loni získalo cenu za objev roku na festivalu v Torontu. Ještě před rokem byl s čtvrtým dílem Policajta v Beverly Hills, který měl mít premiéru již tento rok v březnu, spojován Brett Ratner. Nové datum premiéry je nyní zatím stále ještě neznámé. 

Paramount nakonec svůj původní plán zrušil a ze spolupráce Jerryho Bruckheimera s Ratnerem tedy sešlo. Bruckheimer s Murphym, kterým se film Black líbil, se s belgickou dvojicí sešli a byli překvapeni, když zjistili, že se jim filmy o Policajtovi v Beverly Hills taktéž líbí a byly pro ně osobně jako pro filmaře důležité. Hlavní hvězda Eddie Murphy nechce nic uspěchat a za podmínku vzniku pokračování považuje kvalitní scénář. Sám řekl, že se do dalšího dílu nepustí, dokud "nebude hotový opravdu neuvěřitelný scénář". Za jeho zatím poslední známou verzí stojí Josh Applebaum a André Nemec. Ta vychází z postav podle původního scénáře Policajta v Beverly Hills, který napsal Daniel Petrie, Jr. 

Podle všeho se chce Murphy vrátit ve své nejslavnější roli jen tehdy, dokud si nebude stoprocentně jistý, že výsledek bude státo za to. Sám Murphy označil dosud zatím poslední, třetí díl nevybíravě jako "odpad".


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY