Robert De Niro v komedii The War with Grandpa

Vydáno: 14.06.2016 11:02 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Robert De Niro si zahraje v nové komedie, která se bude jmenovat The War with Grandpa. Režírovat ji bude specialista na rodinné animáky Tim Hill (Alvin a Chipmunkové).
Robert De Niro, Zac Efron ve filmu Děda je lotr / Deda je lotrRobert De Niro si v rámci svých komediálně odlehčených rolí (naposledy v Děda je lotr) zahraje v chystané komedii The War with Grandpa, kterou by měl režírovat Tim Hill. Film bude adaptací knihy Roberta Kimmela Smithe, kterou pro film upraví dvojice Matt Ember a Tom Astle. Mělo by jít o komedii ve stylu Sám doma založenou na vylomeninách, které si navzájem budou provádět děda s nemocnou nohou a jeho vnuk ve společně obývaném domě. 

Režisér Tim Hill si vypěstoval svůj režijní profil především na animovaných rodinných filmech.  Je autorem scénáře k animáku SpongeBob v kalhotách stejně jako k jeho seriálové podobě. Režíroval snímky jako Garfield 2 nebo Alvin a Chipmunkové. Jeho dosud jedinným hraným filmem jsou patnáct let staré Velké průšvihy Maxe Kyblíka. Jeho posledním celovečerním animákem je Hop. V té době se o něm spekulovalo jako o režisérovi rebootu Číslo 5 žije, k němuž zatím nedošlo (a zřejmě nedojde).

De Niro momentálně dokončuje s režisérem Barrym Levinsonem televizní film z produkce HBO The Wizard of Lies a s Taylorem Hackfordem komedii o životě stárnoucího komika The ComedianThe War with Grandpa se De Niro pokusí vtěsnat do svého nabitého pracovního rozvrhu ještě před plánovaný reunion s Martinem Scosrsesem na životopisném dramatu The Irishman.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY