Trailer: Winona Ryder čelí nadpřirozenu v seriálu Stranger Things

Vydáno: 15.06.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Netflix vypustil první trailer k nejnovějšímu ze svých počinů, tentokrát z poněkud drsnějšího, hororového soudku. Herečka Winona Ryder v něm bude pátrat po svém záhadně zmizelém dítěti.
Seriálová tvorba stanice Netflix se rozrůstá o další zajímavý titul, který by rozhodně neměl uniknout vaší pozornosti. Jedná se drsné hororové drama odehrávající se v malém městečku v 80. letech, kde za velmi prazvláštních okolností zmizel malý chlapec. Netrvá to dlouho, než začne jeho matka i bezmocná policie podezírat paranormální jevy a zmíněné zmizení není to jediné, co se v seriálu Stranger Things na obyvatele Hawkins chystá.

Za seriálem stojí režisér Noci v muzeu Shawn Levy a podle svých slov jej natočil jako poctu původní mysteriózní tvrobě ze stejné doby, jako je například Poltergeist. Do hlavní role pak obsadil bývalou múzu Tima Burtona Winonu Ryder (Střihoruký Edward). Kromě ní už zbytek obsazení není příliš známý, ale důležitá je rozhodně povedená upoutávka na první sérii, která odstartuje o prázdninách - 15. července.

Oficiální trailer seriálu Stranger Things


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY