Japonský trailer Krotitelů duchů ukazuje velkého zlouna Ronana

Vydáno: 08.06.2016 09:47 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ženská verze Krotitelů duchů vzbuzuje necelé dva měsíce před premiérou stejně tolik očekávání jako obav. Role po svých mužských předchůdcích přebrala čtyřka žen v čele s Melissou McCarthy.
Na internetu přistála nová verze traileru pro reboot klasiky Krotitelé duchů, určená tentokrát pro japonské diváky. V něm se čtveřice ženského "all-star" týmu ve složení Erin (Kristen Wiig), Jillian (Kate McKinnon), Abby (Melissa McCarthy), Patty (Leslie Jones) a v menší míře i Kevin (Chris Hemsworth) musí sakra otáčet, aby zkrotili paranormální bytosti všech tvarů a velikostí, které si vyšláply na New York. Tato verze traileru ukazuje několik nových scén, z nichž nejvíce zaujme chodící figurína a pak obrovský Ronan, který se vyloupne z mrakodrapu.

Reboot klasických Krotitelů duchů provází už od prvního traileru, který se stal nejvíce neoblíbeným trailerem vůbec, velká vlna pozornosti, v níž se mísí očekávání s obavami. Jedna z hereckých hvězd původních Krotitelů duchůDan Aykroyd, ale prohlásil, že nová verze je lepší než ta původní. Pravdu se definitivně dozvíme koncem července. Krotitelé duchů mají premiéru 28. července 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Japonský trailer filmu Krotitelé duchů




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY