The Book of Henry od režiséra Jurského světu jde do kin v září

Vydáno: 02.06.2016 09:12 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nový film od režiséra Jurského světu Colina Trevorrowa The Book of Henry dostal zářijové "Oscar-Friendly" datum premiéry. V The Book of Henry hrají Naomi Watts a Jacob Tremblay.
Aubrey Plaza, Jake M. Johnson při natáčení filmu Vlastní zbraň podmínkou / Safety Not GuaranteedNež Colin Trevorrow natočil čtvrtý komerčně nejúspěšnější film všech dob Jurský svět, znal ho do té doby asi málokdo. Trevorrow ale debutoval tři roky předtím, malou nezávislou sci-fi dramedií Vlastní zbraň podmínkou, která debutovala v Sundance v lednu 2012. Tento film mu získal velkou pozornost kritiky i diváků a řadu ocenění na většinou malých nezávislých festivalech. Trevorrow po něm přehodil výhybku o 360 stupňů, když prorazil do hlavního proudu už zíměným dinosauřím hitem a sequelem Jurského parku

Ve svém novém filmu The Book of Henry se Trevorrow vydává opět ve stopách svého debutu. Ze zápletky je známo pouze to, že se zaměřuje na svobodnou matku, která vychovává svého geniálně nadaného syna. Tuto dvojici si záhrali Naomi Watts a objev loňského roku z filmu Room Jacob Tremblay. Spolu s nimi tu mimo jiné hraje Jaeden LieberherMaddie Ziegler nebo Sarah Silverman.

Distributor filmu, Focus uvede The Book of Henry v limitovaném releasu 16. září, což je začátek "Oscar-Friendly" období, v němž se pomalu vynořují adepti na oscarová ocenění. Loni touto dobou otvírali Sicario: Nájemný vrah a Marťan, kteří pak oba sklízeli ocenění a nominace. Po už dokončeném The Book of Henry se Trevorrow začne připravovat na další díl Star Wars ságy, Star Wars: Episode IX.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY