Rychle a zběsile 8: Dwayne Johnson ukazuje Hobbsův nový styl

Vydáno: 30.05.2016 15:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Dwayne Johnson se podělil o své dojmy z nového vzhledu Luka Hobbse, postavy, kterou si zopakuje v osmém díle Rychle a zběsile. Johnson naznačuje další možnosti budoucnosti své postavy.
Dwayne Johnson ve filmu Rychle a zběsile 5 / Fast FiveMarketingová a propagační kampaň k právě natáčenému Rychle a zběsile 8, osmému dílu zavedené série, pokračuje dalšími "kurozitami". Ke štábu se nyní připojil i Dwayne Johnson, který zde hraje lovce odměn pracujícího pro vládu Luka Hobbse. Johnson na svém instagramu předvedl jeho nový design, k němuž připojil svůj typický "meditativní" komentář, v němž naznačuje možný osud své postavy, která se k sérii poprvé připojila v pětce. Johnson v komentáři mimo jiné naznačuje, že s Hobbsem se uvidíme buďto ve spin-offu, jinými slovy, Hobbs by získal svůj vlastní film, nebo se s ním uvidíme v dalším díle (dílech) série a nebo se s ním neuvidíme už vůbec (po osmém díle).

Osmý díl série natáčí režisér F. Gary Gray a vedle Johnsona v něm hraje celý FF tým v obvyklém složení Vin DieselMichelle RodriguezTyrese GibsonLudacris, spolu s nimi i Kurt Russell a Jason Statham a také nováčci Scott Eastwood a Charlize Theron a norský drobeček z Her o trůny Kristofer Hivju.

Fotku nového Hobbse si prohlédněte nad článkem v galerii.

Video štábu Rychle a zběsile poprvé pohromadě zhlédněte níže.

Oficiální featurette filmu Rychle a zběsile 8


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY