Sam Mendes dalšího Bonda režírovat nebude

Vydáno: 29.05.2016 19:15 - Václav Limberk | foto: Sony Pictures Entertainment

Sam Mendes říká, že v pořadí pětadvacátého Bonda režírovat už nebude. Mendes natočil poslední dvě bondovky, Skyfall a Spectre, přičemž ta prvně zmíněná se stala vůbec nejúspěšnější bondovkou vůbec.
Daniel Craig, Sam Mendes při natáčení filmu Skyfall / SkyfallVypadá to, že spolu s Danielem Craigem opustí plánovanou pětadvacátou bondovku i režisér Sam Mendes, který režíroval poslední dvě bondovky, Spectre a Skyfall. Obě přitom patří k těm nejúspěšnějším v bondovské sérii. Skyfall se jako vůbec jediné bondovce podařilo překonat hranici jedné miliardy. Svoje rozhodnutí nevrátit se k Bondovi číslo 25 potvrdil Mendes na festivalu literatury ve Walesu, když řekl: "Bylo to neuvěřitelné dobrodružství a miloval jsem každou jeho vteřinu. Ale myslím, že je nyní čas pro někoho jiného."

Co se týká hereckého představitele, stále ještě není oficiálně potvrzeno, že se Craig k Bondovi nevrátí. Zatím jde spíše o zvěsti a šuškání. Na internetu nyní kolují zvěsti, že příštím Bondem by mohl být buď Tom HiddlestonJamie Bell, nebo dokonce Idris Elba. Mendes ale uvádí věci na pravou míru slovy, že tím hlavním, kdo bude mít poslední slovo, je producentka Barbara Broccoli, když říká: "To není demokracie...Barbara Broccoli rozhodne, kdo bude příštím Bondem, tečka." 

Takže Mendes skončil. Kdo bude dalším režisérem, který po něm převezme bondovské otěže? A kdo bude dalším Bondem? Nevrátí se nakonec Craig ještě naposled? To ukážou až následující dny a měsíce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY