První pohled na Charlize Theron v Rychle a zběsile 8

Vydáno: 20.05.2016 20:01 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Osmé pokračování akční série Rychle a zběsile pokračuje v postupném odhalování detailů z natáčení. Tentokrát máme možnost vidět první fotku záporačky v podání Charlize Theron.
Charlize Theron ve filmu  / Rychle a zběsile 8Naposledy jsme viděli, jak F. Gary Gray spolu s Vinem Dieselem a Michelle Rodriguez natáčí na Kubě Rychle a zběsile 8. Nyní máme konečně příležitost vidět první foto nové badass postavy a hlavní záporačky Dieselova týmu, která dostala jméno Cipher, v podání Charlize Theron. Theron je na této fotce zachycena v tričku s logem Metallica a koženým sakem a s blonďatými vlasy v ohonu, kterak vchází do obchodu se zbraněmi. Fotka se dnes objevila na oficiálním twitterovém účtu filmu. Spolu s fotkou je zde zpráva: "Náš tým čelil vojákům i žoldákům. Nyní potkají Cipher". 

Její postava je popsána jako Domova "dosud největší protivnice", ačkoliv v předešlém díle čelil skoro nepřemožitelnému Jasonu Stathamovi. Detaily zápletky jsou tajné, ale poprvé v historii série by se měl děj odehrávat v New Yorku. Mezi dalšími novými tvářemi bude Scott Eastwood jako chránněc Pana Nikoho Kurta Russella a Kristofer Hivju z Her o trůny. A vrátit by se měla z předchozího dílu i Ramsey Nathalie Emmanuel.

Rychle a zběsile 8 uvidíme za necelý rok s premiérou 13. dubna 2017.

Foto Charlize Theron si prohlédněte v galérii k filmu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY