Trailer: Sausage Party se rozjíždí v posledním traileru

Vydáno: 20.05.2016 18:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nejnovější a první nepřístupný animák tvůrců Setha Rogena a Evana Goldberga Sausage Party se představuje v posledním traileru. V něm se jeden párek snaží přijít na smysl své existence.
Sony uveřejnila nový trailer animovaného filmu pro dospělé, "prvního eRkového CGI animáku", Sausage Party, který vymysleli a napsali Seth Rogen a Evan Goldberg. Animák je zamýšlen jako parodie pixarovek a Toy Story - Příběhu hraček (a jejich sequelů) zvláště. Zaměřuje se na skupinu potravy ze supermarketu, která se seznamuje s otřesnou realitou toho, jak to s nimi funguje, která se neslučuje s jejich představami. Hlavním hrdinou je tu párek Frank namluvený Rogenem, který si tuto pravdu uvědomí a vydá se varovat své kolegy. 

V animáku, který režírovali Greg Tiernan a Conrad Vernon, se můžeme dočkat jak klení a nadávek, tak i "násilí páchaného na jídle". Rogen s Goldbergem najali na tento projekt řadu svých známých a přátel, takže v originálních hlasech "jídla" můžete slyšet Jamese FrancaKristen WiigJonaha Hill nebo Salmu Hayek či Edwarda Nortona

Trailer zhlédněte níže. Sausage Party uvidíme v kinech od 25. srpna 2016.

Originální trailer filmu Sausage Party


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY