Noví Krotitelé duchů se vrací do akce v druhém traileru

Vydáno: 18.05.2016 16:58 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Reboot klasické sci-fi komedie z osmdesátých let Krotitelé duchů, který v čistě ženském obsazení natočil Paul Feig, představuje svůj druhý trailer. Komu budou čelit "Krotitelky duchů"?
Sony Pictures uveřejnila druhý trailer pro Krotitelé duchů, reboot klasického osmdesátkového hitu Krotitelé duchů. O něj se postaral režisér Paul Feig a mužskou sestavu z původního filmu vyměnil za ženskou. V rolích "Krotitelek" zde uvidíme silnou čtyřku v zastoupení Melissa McCarthyKate McKinnonKristen Wiig a Leslie Jones, která společnými silami bude čelit "paranormálním aktivitám" v New Yorku, stejně jako jejich mužští předchůdci o třicet dva let dříve. Nový trailer upoutá především oslnivou vizuální stránkou, která je dílem dvorního kameramana Wese Andersona Roberta Yeomana.

Feig se spolu s ním opravdu snažil, aby film vypadal dobře. Rovněž triková stránka se během třiceti let od původního filmu posunula mílovými kroky kupředu, což je zde také znát. V novém traileru jistě nepřehlédnete populárního redesignovaného "Slizouna", který byl k vidění už v prvním traileru, zatímco v závěru nový trailer nabídne také krátký záblesk dalšího "navrátilce" upomínajícího na legendární originální snímek. Ženskou hegemonii v obsazení vyvažují Chris Hemsworth a Andy García

Krotitelé duchů mají premiéru 28. července 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Krotitelé duchů


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY