Teaser: Natáčení Trainspotting 2 právě začalo

Vydáno: 16.05.2016 18:00 - Václav Limberk | foto: AČFK

Natáčení druhého dílu dvě dekády starého kultovního filmu Trainspotting od režiséra Dannyho Boylea právě začalo. Teaser k sequelu Trainspotting mimo jiné prozrazuje i jeho datum premiéry.
Ewan McGregor, Jonny Lee Miller ve filmu Trainspotting / TrainspottingPřed dvaceti lety uveřejnil britský režisér Danny Boyle svůj druhý celovečerní film Trainspotting, který zkultovněl téměř hned v té době, ale s lety určitě. Boyle od té doby ušel dlouho cestu od žánrovek, hororu (28 dní poté), sci-fi (Sunshine) až po oscarového Milionáře z chatrče. Naposledy se pokusil ne zcela úspěšně o biopic Steve Jobs. Oznámení, že se chystá natočit Untitled Trainspotting Sequel svého nejslavnějšího, a dost možná i nejlepšího filmu, proto vzbudilo především u těch, kteří si pamatují dobu, kdy Trainspotting vznikl, velká očekávaní. 

Dnes studio Sony vydalo teaser, který je hlavně highlightem scén původního filmu a poté oznamuje, že dnes začalo natáčení "Trainspottingu 2" a odhaluje i jeho datum premiéry (27. ledna 2017), které uvidíte v úplném závěru. Teaser také prozrazuje, že se vrátí celá ústřední čtyřka, tedy Ewan McGregorJonny Lee MillerEwen Bremner a Robert Carlyle. Zatím se ještě neví, zda se vrátí i Kelly Macdonald a Peter Mullan.

Teaser oznamující začátek natáčení "T2" zhlédněte níže.






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY