Zahraje si Tom Hardy ve Star Wars?

Vydáno: 13.05.2016 09:05 - Václav Limberk | foto: 20th Century Fox

Natáčení Star Wars: Episode VIII je v plném proudu a nyní se objevila zvěst, podle níž by se v této sérii mohl objevit i Tom Hardy. Uvidíme ho tu, nebo jde o pouhou novinářskou kachnu?
Fotografie z natáčení filmu  / Star Wars: Episode VIIIRian Johnson právě natáčí osmý díl Star Wars, na nějž si ještě přes rok počkáme. Episode VIII navazuje na loňský úspěšný reboot této kultovní sci-fi ságy Star Wars: Síla se probouzí a znovu se tu setkáme s herci, kteří se zde úspěšně představili. V Episode VIII tedy znovu uvidíme čtveřici nováčků, kterým se loni podařilo přirozeně vstoupit do Star Wars univerza Johna BoyeguDaisy RidleyOscara Isaaca a Adama Drivera. Těmi, kdo obohatí herecké řady v pokračování, budou Benicio del Toro a Laura Dern.

Nyní se v éteru objevila zatím nepotvrzená zvěst, že by se tu mohl, snad jen v cameu objevit Tom Hardy, který by se zde měl údajně... pro ty, kdo to nechtějí vědět, ať přestanou číst dál, neboť jde o možný spoiler... objevit v roli vojáka, který se potká a krátce poklábosí s Finnem, se kterým byl dříve v akademii Prvního řádu.(konec spoileru).

Zda-li je tato zpráva skutečně pravdivá, pak jde o velmi zvláštní (ne)využití tak hvězdného herce, jakým je Hardy. Co můžeme potvrdit, jsou další jména, která se taktéž vrátí a jsou jimi Lupita Nyong'o (Maz Khanata), Gwendoline Christie (Captain Phasma), Domhnall Gleeson (generál Hux), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (generálka Leia), Anthony Daniels (C3P0) a Andy Serkis (Snoke).




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY