Přelomové válečné drama Anga Lee se představuje v traileru

Vydáno: 12.05.2016 17:28 - Václav Limberk | foto: Jake Netter / Twentieth Century Fox Film Corporation

Technologicky ambiciózní novinka režiséra Anga Lee, válečné drama Billy Lynn's Long Halftime Walk se představuje v prvním traileru. Hrají v něm mimo jiné i Vin Diesel nebo Kristen Stewart.
Fotografie z filmu  / Billy Lynn's Long Halftime WalkO novince dvouoscarového režiséra Anga Lee, válečném dramatu Billy Lynn's Long Halftime Walk jsme toho zatím, až na nedávnou zmínku, mnoho nenapsali. TriStar Pictures právě uveřejnila první trailer k snímku, který je už nyní považován za jednoho z velkých favoritů nadcházející "Award Season". Lee naposledy natočil vizuálně ohromující snímek Pí a jeho život, za který získal svého druhého režijního Oscara (toho prvního má za homosexuální kovbojské drama Zkrocená hora) a ani jeho nadcházející kousek neslibuje méně než netriviální ukázku filmového mistrovství.

Jeho nový kus je adaptací knihy Bena Fountaina z roku 2012. V centru příběhu stojí 19letý voják (Joe Alwyn), který byl pozván, aby se objevil v poločase fotbalového utkání na Den díkůvzdání. Během této události se mu vybaví formou flashbacků jeho zážitky z války v Iráku. Kromě toho je ale Leeův nový režijní počin unikátní svým technickým zpracováním, neboť byl natočen frekvencí 120 okének za sekundu (standard je přitom 24 okének, 48 okének použil Peter Jackson v "Hobitovi"). Výsledkem by pak měla být především snaha zachytit co nejrealističtější válečné výjevy. Vedle hereckého nováčka Alwyna uvidíme mnoho známých tváří jako například Vina DieselaSteva MartinaChrise Tuckera nebo Kristen Stewart

Billy Lynn's Long Halftime Walk má v USA premiéru 11. listopadu 2016. Datum české premiéry je stanoveno na 2. února 2017.

Trailer zhlédněte níže 

Originální trailer filmu Billy Lynn's Long Halftime Walk


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY