Příští X-Men se budou odehrávat v devadesátých letech

Vydáno: 12.05.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Příští film o X-Men se bude odehrávat v devadesátkách, tvrdí producent Simon Kinberg. Už příští týden přitom uvidíme zatím poslední díl této série X-Men: Apokalypsa od Bryana Singera.
Jennifer Lawrence ve filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastProducent Simon Kinberg prozradil, že další film o X-Men se bude odehrávat v devadesátých letech. Přitom původní dva díly této série, X-Men a X-Men 2 se odehrávaly v době, kdy byly natočeny, tedy v prvních letech nového tisíciletí. Teprve s příchodem X-Men: První třídy jsme se vrátili k počátku mutantů, do šedesátých let. Tvůrce obou prvních dílů Bryan Singer pak na toto navázal svou Budoucí minulostí, kterou posunul do let sedmdesátých. Zatím poslední díl série X-Men: Apokalypsa, který uvidíme již za týden v kinech, je zasazen do osmdesátých let. Je tedy logické, že se v této posloupnosti bude pokračovat i v dalších dílech. 

Na druhé straně, vedle klasické X-Menovské série vzniká i její spin-off X-Men: The New Mutants, který natočí Josh Boone. Není tedy jasné, zda Kinberg nemluvil o tomto projektu. Chytřejší bychom měli být až po premiéře X-Men: Apokalypsa, která je 19. května.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY