Trailer: Nicolas Cage velí USS: Indianapolis v prvním traileru

Vydáno: 06.05.2016 15:05 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nicolas Cage jako kapitán válečné lodi velí posádce svých mužů v nebezpečné misi během druhé světové války ve válečném filmu USS Indianapolis: Men of Courage režiséra Maria Van Peeblese.
V příběhu posádky válečné lodi USS Indianapolis, kterou na konci druhé světové války torpédují japonská plavidla, se Nicolas Cage představí jako kapitán lodi ve filmu podle skutečné události o "největší námořní katastrofě v americké historii" USS Indianapolis: Men of Courage. Skupinka mužů je pak vydána napospas osudu, přičemž několik mužů je sežráno žraloky. Film režíroval Mario Van Peebles.

Na druhé straně vás v traileru zarazí levně vypadající CGI triky a ani poslední Cageovy filmy rozhodně nebudí dojem důvěryhodnosti a už dávno nejsou zárukou filmové kvality. Spolu s ním si zde záhrali Tom SizemoreAaron EckhartThomas Jane a Cody Walker. Film se tak zřejmě bude pohybovat mezi vážně míněnou poctou statečnosti mužů a nechtěně směšnou béčkovou a patetickou záležitostí. Úsudek si budete muset udělat sami.

Trailer zhlédněte zde




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY