Arnold Schwarzenegger znovu komediální v Why We’re Killing Gunther

Vydáno: 05.05.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Arnold Schwarzenegger opráší své komediální vlohy v chystané akční komedii Why We’re Killing Gunther, která bude debutem herce vystupujícího v pořadu Saturday Night Live Tarana Killiama.
Arnold Schwarzenegger ve filmu Policajt ze školky / Kindergarten CopUž je to nějaká doba, co si rakouská hora svalů Arnold Schwarzenegger zahrál v komedii. Popravdě bychom se museli vrátit až do roku 1996 k vánoční komedii Rolničky, kam se podíváš a pak ještě dále, kdy na přelomu osmdesátých a devadesátých let vytvořil dvě zdařilé komediální kreace, nejdříve po boku Danny DeVita v Dvojčatech a pak v sólo výstupu jako Policajt ze školky. Nyní chce Arnold znovu pobavit, a tak si zahraje v nové akční komedii Why We're Killing Gunther

Ta bude režijním debutem herce Tarana Killama, pravidelného hosta pořadu Saturday Night Live. Z celovečerních filmů jsme ho mohli vidět například v oscarovém dramatu 12 let v řetězech nebo v akčním blockbusteru Želvy Ninja. Killam si zde i zahraje po boku například Cobie Smulders nebo kolegy z pořadu SNL Bobby Moynihana a bude také autorem scénáře. V příběhu se skupina mezinárodních zabijáků pokusí odstranit Gunthera - největší kapacitu v oboru, který je vždy o krok před ostatními. Role jak stvořená pro Arnoldův komediální typ. Natáčení by mělo začít za měsíc.

Arnold se ale ještě předtím objeví v dramatu o leteckém neštěstí 478, které ale u nás v kinech nejspíš neuvidíme, jako tomu bylo v případě hororu Maggie.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY