Scarlett Johansson si zahraje v eRkové komedii Holky na tahu

Vydáno: 04.05.2016 10:00 - Václav Limberk | foto: CinemArt

Scarlett Johansson si zahraje po boku Kate McKinnon a Jillian Bell v eRkové komedii Holky na tahu, kterou bude režírovat jedna z tvůrkyň seriálu Broad City Lucia Aniello.
Scarlett Johansson ve filmu Ave, Caesar! / Ave, Caesar!Scarlett Johansson už jsme viděli skoro ve všem, od artové sci-fi, přes romantické komedie, dramata až po blockbusterové akční záležitosti, ale vidět ji v nepřístupné eRkové komedii bude pro ni i pro nás docela novinka. Ve filmu Holky na tahu se Scarlett spolu se čtveřicí kamarádek rozhodne uspořádat pořádnou dámskou jízdu a pro ty účely si najmou dům na pláži v Miami a objednají si mužského striptéra. Večírek ale nabere neočekávané obrátky a vyvine se jinak, než si ženská pětka představovala.

Snímek pochází od dvojice stojící za komediálním seriálem Broad City (2014) Paula W. Downse a Lucie Aniello, která bude Holky na tahu režírovat. V castingu Scarlett doprovodí Kate McKinnonJillian BellIlana Glazer a Zoe Kravitz. Natáčení by mělo začít už v srpnu. Johansson momentálně točí sci-fi Ghost in the Shell a už tento týden ji uvidíme znovu jako Černou vdovu v Captain America: Občanská válka.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY