Alicia Vikander si zahraje novou Laru Croft

Vydáno: 29.04.2016 15:41 - Václav Limberk | foto: CinemArt

Alicia Vikander si zahraje v rebootu počítačové hry Lara Croft v roli, kterou před ní dvakrát ztvárnila Angelina Jolie. Půjde tak už o druhý filmový pokus převést populární videohru do filmové řeči.
Alicia Vikander ve filmu Dánská dívka / The Danish GirlČerstvá držitelka Oscara za vedlejší roli v Dánské dívce, švédská herečka Alicia Vikander získala exkluzivní kontrakt na hlavní roli v rebootu počítačové hry Lara Croft. Režírovat ji bude Nor Roar Uthaug, od nějž jsme měli možnost vidět survival thriller Útěk a katastrofické drama VlnaTomb Raider bude jeho první hollywoodský projekt. V minulosti jsme referovali o tom, že by v rebootu mohla hrát Daisy Ridley, která zazářila v Star Wars: Síla se probouzí a v současnosti natáčí Star Wars: Episode VIII.

Vikander tak dostala šanci na vytvoření své vlastní franšízy. Snad se MGM a Warner Bros poučí z chyb předchozích dvou filmových adaptací s Angelinou Jolie. Reboot by měl převzít koncept verze hry z roku 2013. Vikander si tedy zahraje mladší, neotestovanou verzi Lary Croft, která se bude snažit přežít své první velké dobrodružství. Na scénáři pracovali Evan Daugherty a Geneva Robertson-Dworet. Projekt je nyní ve fázi před-produkce. Jakmile bude známé datum premiéry, napíšeme o tom. Vikander nejnověji uvidíme v novém Jasonu Bourneovi

Trailer hry z roku 2013 zhlédněte níže.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Této Laře něco chybí...:) (kaapaamajkl, 02.05.2016 13:25) Reagovat

    Matně si vzpomínám, že jako malý kluk jsem Tomb Raidera hrál i z jiného důvodu, než že je to jenom skvělá adventurka....Lara Croft přeci jenom měla větší...přednosti.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY