Výběr hereček pro Alita:Battle Angel se zužuje na tři

Vydáno: 28.04.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Hledání vhodné představitelky do hlavní role nákladné sci-fi adaptace japonské mangy Battle Angel Alita, kterou režíruje Robert Rodriguez, vrcholí a do užšího výběru se nyní dostaly tři mladé herečky.
Maika Monroe ve filmu  / The GuestOdpovídající adaptace populární japonské mangy Battle Angel Alita je už v procesu příprav několik let a po většinu času byl mužem v čele James Cameron. Ten je stále pomyslnou hlavou tohoto projektu, ale nikoliv už jako režisér, ale jako producent a autor scénáře. Režii Alita: Battle Angel přenechal svému kolegovi, se kterým si skvěle rozumí a doplňuje, Robertu Rodriguezovi, o čemž jsme už informovali dříve. Nyní přichází na řadu najít vhodnou hlavní představitelku pro roli Ality - smrtícího ženského kyborga se ztrátou paměti. 

The Hollywood Reporter nyní přinesl zprávu, že do užšího výběru kandidátek se dostaly tři až čtyři potencionální kandidátky. Tento seznam obsahuje jména hvězdy Disney Channel Zendayu, která byla nedávno obsazena do Spider-Man: Homecoming a Maiky Monroe, která předminulý rok prorazila v indie hororu Neutečeš a thrilleru The Guest, a letos ji ještě uvidíme v horkém hitu sezóny Den nezávislosti: Nový útok. Obě talentované herečky doplňuje ještě jméno Rosy Salazar, která na sebe upozornila v loňském Labyrintu: Zkoušky ohněm. V úvahu pak ještě podle některých zpráv přichází i Bella Thorne.

Konečné jméno bychom pak měli vědět už koncem května. Kdy uvidíme hotový film, je zatím ještě ve hvězdách.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY