Stineova strašidla vám naženou Husí kůži i podruhé

Vydáno: 27.04.2016 13:55 - | foto: facebook tvůrce

Kvalita u tvorby pokračování rozhodně není nejdůležitějším faktorem a zrovna halloweenská komedie Husí kůže s Jackem Blackem je toho zářným příkladem, vytváří se k ní totiž sequel.
Jack Black ve filmu Husí kůže / GoosebumpsPro mladší diváky se hororová komedie Husí kůže stala poměrně nečekaným hitem, přestože její vydařenost se dá považovat za velmi spornou. Pro studio Sony Pictures však samozřejmě nejdůležitější roli hrají tržby a v těch si snímek nevedl vůbec špatně - hlavně díky strategické premiéře naplánované na Halloween utržil za první víkend 23 milionů dolarů, a tak padlo rozhodnutí o natočení druhého dílu.

Celkem slušně přivedl minulý rok na plátna režisér Rob Letterman hromadnou adaptaci několika krátkých strašidelných povídek R. L. Stinea a vzhledem k tomu, že tedy předlohy ještě nejsou plně vyčerpané, pokračování se nabízí. Společnost momentálně jedná s původním scenáristou Darrenem Lemkem. Velké diskuze se však kromě dalších povídek, které by se na velké plátno mohly podívat, vedou i o obsazení. Většina fanouška si totiž sequel nedovede představit bez jeho tahouna Jacka Blacka. O jeho návratu ale zatím nepadlo ani slovo a stejně tak si budeme muset počkat u představitelů Zach a Hannah (Odeya Rush a Dylan Minnette).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY