Spider-Man: Homecoming - obsazení se rozrůstá o další herce

Vydáno: 17.04.2016 11:46 - | foto: facebook tvůrce

Obsazení tohoto snímku se rozrostlo o další dvě jména, k Spider-Manovi se ve větších rolích přidávají Tony Revolori známý jako lobby boy z Grandhotelu Budapešť a méně známá Laura Harrier.
Herečka Laura HarrierOkolo rebootovaného příběhu jednoho z nejznámějších superhrdinů Spider-Mana s podtitulem Homecoming se točí tento týden prakticky veškeré dění filmových novinek. Letní natáčení donutilo studia Marvel a Sony urychlit přípravné práce, a tak kromě odtajnění kompletního názvu bylo tento týden přidáno několik herců. Ti se stanou doplněním k hlavnímu hrdinovi v podání Toma Hollanda a jeho filmové tetě Marise Tomei se zpěvačkou Zendayou.

Velké nadšení pak způsobila zpráva o možném zloduchovi, se kterým by se Spider-Man utkal. Jde o Michaela Keatona, jenž by dost možná mohl ztvárnit okřídleného padoucha Vulture, vlastně tedy roli podobnou jeho oscarovému Birdmanovi. Dnes se ansámbl rozrostl o dvě ne zrovna známá jména, ale možná známější tváře. V neznámých rolích se v Spider-Manovi: Homecoming objeví Tony Revolori, "lobby boy" Zero z Grandhotelu Budapešť a také převážně seriálová herečka Laura Harrier (The Last Five Years).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY