Steven Spielberg a Mark Rylance opět spolu

Vydáno: 14.04.2016 10:35 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér Steven Spielberg a oscarový herec Mark Rylance spojí po úspěšné spolupráci v Mostu špiónu a Obrovi Dobrovi znovu síly, a to dokonce hned na dvou projektech současně.
Mark Rylance ve filmu Obr Dobr / The BFGRežisér Steven Spielberg, který momentálně dolaďuje svého Obra Dobra, plánuje znovu spojit síly s Markem Rylancem, a to hned na dvou projektech současně. Rylance překvapivě získal Oscara za ztvárnění německého špióna Rudolfa Abela ve Spielbergově Mostu špiónů. Oba pánové si museli velmi kápnout do noty, protože rozdílné zahraniční filmové servery oznámily zprávu, že Rylance se bude účastnit hned dalších dvou chystaných Spielbergových filmů.

Spielberg momentálně připravuje adaptaci sci-fi Ready Player One, k jejímuž obsazení se Rylance přidá. Zahraje si tu tvůrce OASIS systému Jamese Donovana Hallidaye, tedy jednu z klíčových rolí. Rylance se tak přidá k už potvrzenému týmů herců Tye SheridanBen MendelsohnSimon Pegg a Olivia Cooke. Rylancovou čtvrtou spoluprácí s režisérem během pouhých dvou let pak bude ještě v dalším Spielbergově chystaném projektu The Kidnapping of Edgardo Mortara, ke kterému momentálně Tony Kushner píše scénář. V historickém projektu o židovském chlapci převychovaného v křesťana si Rylance zahraje papeže Pia IX. Rylance, který je po zisku Oscara jednoznačně v kurzu, pak bude k vidění i ve válečném Dunkirku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY