Reboot Spider-Mana má svůj oficiální název

Vydáno: 14.04.2016 09:31 - | foto: facebook tvůrce

Po pár evidentně správných spekulacích dnes předseda Sony Pictures na CinemaConu v Las Vegas potvrdil pravý název rebootovaného příběhu superhrdiny Spider-Mana.
Tom HollandOficiálně potvrzen je nyní název nového snímku o Spider-Manovi s novým představitelem, ten je v plném znění Spider-Man: Homecoming. Název není naprosto jasný a dá se vyložit vlastně až třemi způsoby. Homecoming je totiž název jednoho z plesů, který se ročně koná na amerických středních školách, což upozorňuje i na nižší věk hlavního hrdiny, jehož si zahraje devatenáctiletý Tom Holland (Nic nás nerozdělí). Titul odkazuje i na "snahu Petera najít svou cestu domů" a stejnojmenný komiks z 80. let, v němž jste mohli vidět i Iron Mana a Captaina Americu.

Premiéra tohoto rebootu je naplánována na léto příštího roku, ale nedočkaví si postavu v zbrusu novém Hollandově podání vychutnají již v květnovém Captain America: Občanská válka. Režie Spider-Mana: Homecoming se ujal Jon Watts, nováček v branži známý pro horor Clown či snímek Cop Car. Spider-Manovu tetu May si již potvrzeně zahraje Marisa Tomei a zamilovat by se podle nových informací měl do Michelle v podání disneychannelovské hvězdy Zendayy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY