Reitman se znovu spojí s Cody a Theron

Vydáno: 06.04.2016 13:13 - Václav Limberk | foto: Bontonfilm

Režisér Jason Reitman spojí znovu své síly se scenáristkou Diablo Cody a herečkou Charlize Theron na dosud nepojmenovaném projektu o mateřství. Trojice je známá díky dramedii Znovu a jinak z roku 2011.
Charlize Theron ve filmu Znovu a jinak / Young AdultHerečka Charlize Theron, kterou brzy uvidíme jako královnu Ravennu ve filmu Lovec: Zimní válka, se chystá znovu spojit při spolupráci s dvojicí - režisér Jason Reitman a scenáristka Diablo Cody. Všichni tři se před pěti lety sešli při práci na dramedii Znovu a jinak, kde Theron hrála spisovatelku, která se po rozvodu vrací do svého rodného městečka a svým chováním způsobí celou řadu převážně trapných situací. Jejich nový projekt by měl být o mateřství.

Reitman s Cody spolupracoval na úspěšném snímku Juno, za nějž Cody obdržela Oscara za nejlepší původní scénář. Reitman byl za Juno nominován na nejlepší režii stejně jako později za Lítám v tom. Reitman ještě produkoval komedii Bacha, kouše!, kterou Cody také napsala. Cody naposledy napsala scénář k hudební komedii Nikdy není pozdě, zatímco Reitmanovým posledním filmem byla finančně neúspěšná tragikomedie Muži, ženy a děti a spolupráce na televizním seriálu Casual z roku 2015.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY