Nová adaptace knihy autorky Zmizelé míří na HBO

Vydáno: 05.04.2016 09:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Adaptace knihy Ostré předměty autorky Zmizelé Gillian Flynn vznikne v podobě osmidílné televizní minisérie na HBO. V hlavní roli uvidíme Amy Adams. Režíruje Jean- Marc Vallée.
Rosamund Pike ve filmu Zmizelá / Gone GirlOstré předměty z roku 2006 jsou debutovým románem Gillian Flynn, kterou po celém světě proslavila hlavně její třetí kniha - Zmizelá. Její jméno pak ještě zviditelnil režisér David Fincher filmovou podobou této knihy. Nyní HBO nařídilo první osmidílnou minisérii Sharp Objects, kterou bude celou režírovat Jean-Marc Vallée s Amy Adams v hlavní roli. Ta zde ztvární reportérku Camille Preaker, která se vrací do rodného města, aby zde připravila reportáž o vraždách dvou malých holčiček. 

Scénář napíše Marti Noxon, která je známá jako výkonná producentka a scenáristka na jiných seriálech počínaje Buffy, přemožitelkou upírů z roku 1997. Z novějších prací se Noxon podílela na seriálech UnREAL nebo Girlfriend´s Guide to Divorce. Ostré předměty budou společně produkovat eOne Television s Bloomhouse Productions. Adams, Flynn, Noxon, Valée společně s Nathanem RossemJasonem BlumemCharlesem Laytonem a Jessicou Rhoades budou plnit funkci výkonných producentů. 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • 7/10 (strom-z, 09.04.2016 00:27) Reagovat

    „Myslíš na chrabré krasnoarmějce, celá ta léta myslíš na ně. Veselé jako kvítek na ťubetějce. Patříte spolu k jedné straně, ty půjdeš navždy za nimi odhodlaně, aby ses dějinami nevláčel za cizím vozem hlavou dolů. Aby sis vždy svůj chleba namáčel uprostřed svých, u společného stolu. Patříte spolu navždy k jedné straně, ta jistota je mocnější než zbraně, ty víš to, ty to víš, ty vděčně myslíš na ně

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY