TOP 20 ČR: superhrdiny vystřídala Bartoškova Teorie tygra

Vydáno: 05.04.2016 10:13 - | foto: facebook tvůrce

Na prvním místě opět došlo ke střídání stráží a dohled nad ním převzala česká Teorie tygra, ta o víkendu sesadila Batman v Superman: Úsvít spravedlnosti a pod ně se vtiskla ještě Kung Fu Panda 3.
Ben Affleck, Gal Gadot ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman v Superman: Dawn of JusticeRoad movie seriálového režiséra Radka Bajgara Teorie tygra konečně vtrhlo ve velkém do kin s obsazením několika českých hvězd vedených Jiřím Bartoškou a Eliškou Balzerovou. Tento tuzemský snímek s poměrně těsnou rezervou vystrnadil od zlatého místa blockbuster Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, letošní první souboj superhrdinů vyprodukovaný studiem DC Comics. Ústřední duo si tu zahráli Henry Cavill a Ben Affleck, kterým sekundovala i nová Wonder Woman v podání Gal Gadot. Na bronzovou a bramborovou příčku klesly animované hity tohoto jara, sequel Kung Fu Panda 3 s ještě více pandami a Zootropolis: Město zvířat od Disneyho.

Dvojrolová komedie Dvojníci sklouzla o místo níže na pětku a za ně se probojoval celovečerní příběh věčně neúspěšných kutilů Pata a Mata ve filmu. Ani o kousek se nehnul životopisný snímek o české vražedkyni Já, Olga Hepnarová z letošního Berlinale, kolem nějž se dolů propadl středověký horor Čarodějnice a dokument Trabantem do posledního dechu. Do top destíky se vetřela ještě i třetí novinka, a to americký komediální souboj otců Willa Ferrella a Marka Wahlberga Táta je doma.

Shailene Woodley ve filmu Série Divergence: Aliance / AllegiantJedenáctou pozici teď zaujala Barbie: Tajná agentka, která si v akčním nasazení vedla lépe než trénovaní Neohrožení ze Série Divergence: Aliance a marvelovský Deadpool. Pohádka o lesních tvorech Řachanda i bratři Grimsby pak v návštěvnosti překonali DiCapriova REVENANTA Zmrtvýchvstání. O poslední čtyři místa se pak podělila hororová Polednice s transgender Dánskou dívkou a komediemi Ave, Caesar! a Už je tady zas.

1. Teorie tygra - 4 mil. (premiéra)
2. Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti - 3,6 mil.
3. Kung Fu Panda 3 - 1,3 mil.
4. Zootropolis: Město zvířat - 1,3 mil.
5. Dvojníci - 898 tis.
6. Pat a Mat ve filmu - 763 tis. (premiéra)
7. Já, Olga Hepnarová - 700 tis.
8. Čarodějnice - 688 tis.
9. Trabantem do posledního dechu - 517 tis.
10. Táta je doma - 341 tis. (premiéra)

11. Barbie: Tajná agentka - 260 tis.
12. Série Divergence: Aliance - 253 tis.
13. Deadpool - 246 tis.
14. Řachanda - 173 tis.
15. Grimsby - 120 tis.
16. REVENANT Zmrtvýchvstání - 114 tis.
17. Polednice - 69 tis.
18. Dánská dívka - 69 tis.
19. Ave, Caesar! - 59 tis.
20. Už je tady zas - 55 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Pat a Mat ve filmu (Právo v L.A, 05.04.2016 11:47) Reagovat

    Pat a Mat ( A je to) se mně líbí jako večerníček. Nedokáži si představit jít na to do kina a divat se na to 80 minut. Uvidíme až to bude na dévédéčku

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY