Producenti Anomalisy chtějí natočit film o Jacksonově šimpanzovi

Vydáno: 22.03.2016 12:04 - Václav Limberk | foto: AP

Producenti na Oscara nominovaného animovaného filmu Anomalisa mají v plánu natočit stejnou metodou stop-motion animace film o šimpanzovi Bubblesovi, který byl osobním mazlíčkem krále popu Michaela Jacksona.
Fotografie z filmu Anomalisa / AnomalisaAmerický producent a scenárista Dan Harmon prostřednictvím produkční firmy Starburns Industries, který je nejznámější díky seriálu Zpátky do školy a nedávno výkonně produkoval stop-motion animák pro dospělé Anomalisa, má v plánu stejnou metodou natočit film z pohledu šimpanze Bubblese, který byl mazlíčkem zesnulého krále popu Michaela Jacksona

Scénář Isaaca Adamsona bude z pohledu šimpanze zachycovat jeho přátelství s Jacksonem, který šimpanze adoptoval na svém ranči Neverland v roce 1993. Tam s ním šimpanz Bubbles žil do doby, než začal být příliš agresivní (šimpanz) a musel být přemístěn na nový domov na Floridu, kde žije dodnes. K projektu, který vypadá mimořádně zajímavě, se momentálně hledá distributor a bude se k němu hledat i vhodný kandidát na post režiséra.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY