Fincherův seriál o FBI obsazuje další hlavní role

Vydáno: 09.03.2016 13:58 - | foto: facebook tvůrce

Režisér David Fincher chystá v této době již druhý seriál pro Netflix po politickém dramatu Dům z karet - pracuje na thrilleru Mindhunter, do kterého se nyní přidal další herec.
Charlize Theron ve filmu Prometheus / PrometheusPůvodně měl na letošek chystat David Fincher seriál pro HBO, z toho ale již podruhé sešlo a tuto velkou režisérskou rybu ulovila internetová stanice Netflix. Ta s ním již spolupracovala na několika dílech seriálu Dům z karet a nově pro ně Fincher chystá seriál, který bude zároveň knižní adaptací. Adaptovat bude americký bestseller Mind Hunter: Inside the FBI’s Serial Crime Unit, název seriálu je však zkrácen na Mindhunter.

Již od začátku projektu bylo oznámeno, že jej povede oscarová herečka Charlize Theron (ZrůdaSněhurka a lovec) a momentálně pro ni byl nalezen i herecký partner, jak informovalo TV Line. Kolegou Theron se stane broadwayský herec Jonathan Groff, kterého můžete znát například z dramatu Americký sniper, seriálu Glee či animovaného Ledového království. Seriál se zaobírá duem agentů, kteří prozkoumávají případy nejznámějších vrahů a násilníků, při čemž často objeví nové šokující informace.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY