Z koho se stala láska nového Spider-Mana?

Vydáno: 08.03.2016 11:30 - | foto: facebook tvůrce

Reboot Spider-Mana si již našel představitele pro titulní roli, jeho tetu a dnes byla obsazena i role Parkerovy pravděpodobné lásky, kterou ztvární jedna z bývalých hvězdiček Disney Channelu.
Fotografie z filmu Spider-Man / Spider-ManPoslední dobou se o rebootu Spider-Mana, na kterém společně pracují Marvel a Sony, příliš nemluvilo. Po obsazení prvních dvou rolí vládlo okolo filmu celkem ticho, ale pro rekapitulaci jsme již našli nového Spider-Mana Toma Hollanda (Nic nás nerozdělí), jenž už se však ve své nové roli objeví letos v Captain America: Občanská válka. Jedná se o nejmladší verzi tét postavy a uvidíme ho v jeho začátcích na střední škole, doposud nejmladší bude také jeho teta May, kterou si zahraje Marisa Tomei.

Po nich dvou se dnes k obsazení oficiálně přidala zpěvačka a bývalá herečka z televizní stanice Disney Channel Zendaya, známá hlavně díky seriálům K.C. Undercover a Na Parket!. Zatím ale není jisté, v jaké roli ji uvidíme. Její postava se bude jmenovat Michelle a podle fanoušků by se mohlo jednat o postavu z komiksů Michelle Gonzalez, která je spolubydlící a přítelkyní Parkera.

Co říkáte na její volbu do filmy vy?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY