Trailer: Susan Sarandon znovu zamilovaná v The Meddler

Vydáno: 07.03.2016 08:49 - | foto: facebook tvůrce

Komediální výkon Susan Sarandon byl již vychvalován po premiéře snímku The Meddler na festivalu v Torontu. Nyní se chystá do amerických kin plně, a to s prvním trailerem.
Dramedii The Meddler od režisérky Lorene Scafariy, která za sebou má teprve debut s dobrodružným Hledám přítele pro konec světa, se dostalo velmi pozitivních ohlasů z torontského festivalu. Jako hlavní hrdiny si nyní mimo čerstvě zamilovaného páru v podání Carrella a Knightley, vybrala duo matky s dcerou, ty si zahrála oscarová Susan Sarandon s mladší kolegyní Rose Byrne (Insidious).

Děj se zaměřuje hlavně na Sarandon, vdovu z New Yorku, jež se přestěhuje do Los Angeles za svou dcerou. Doufá v nový začátek a přestože není lehký ani společný vztah s jejím posledním příbuzným, obrátí nový muž (J. K. Simmons) její život naruby a dá jí naději na znovu získání štěstí. Z recenzí kritiků byl více než samotný film opěvován právě výkon Susan Sarandon, jako jeden z jejích nejlepších za poslední dobu. K nám do kin se The Meddler bohužel nedostane, ale i tak se jedná o zajímavě vyhlížející projekt.

Oficiální trailer filmu The Meddler


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY