Remake hororové Suspirie potáhne oscarová Tilda Swinton

Vydáno: 04.03.2016 16:13 - | foto: Chelsea Films

Mysteriózní italský horor ze sedmdesátých let Suspiria se do pár let podívá do kin ve své nové podobě. Kromě režiséra si už tedy našel i představitelky prvních dvou rolí.
Dakota Johnson ve filmu Padesát odstínů šedi / O remake Suspirie Daria Argenta z roku 1977 se původně měl postarat sice režisér David Gordon Green (Travička zelenáVítězství je naše), ale nakonec se nedohodl se studiem. Na rok 2017 by ji nakonec měl připravit také tvůrce italského původu Luca Guadagnino. Ten stojí například za festivalovým hitem Mé jméno je láska a také krimikomedií Nemravné léto, která u nás bude mít premiéru letos v červnu.

Do příběhu z baletní školy s mnoha děsivými tajemstvími zatím Guadagnino obsadil dvě herečky, s nimiž již spolupracoval ve zmíněných projektech. Obě z nich se dokonce objevily v tom nejaktuálnějším, a jde o Tildu Swinton s její mladší kolegyní z Padesáti odstínů šedi Dakotou Johnson. Natáčení tohoto hororu bylo zprvu naplánováno již na konec minulého roku, ale kvůli změně režiséra se ještě protáhne. K divákům by se však nová Suspiria měla dostat někdy v příštím roce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY