Trailer: Fassbander a Vikander v The Light Between Oceans

Vydáno: 25.02.2016 09:12 - | foto: facebook tvůrce

Hvězdně obsazená adaptace dramatu The Light Between Oceans se konečně odtajňuje v první upoutávce na tento zajímavý počin o majiteli majáku a jeho rodině.
Hvězdné obsazení samozřejmě o kvalitě filmu ještě nic nevypovídá, ovšem pokud se vám u jednoho projektu sejde oscarová vítězka Rachel Weisz spolu s letos (zatím pouze) nominovaným duem Michael Fassbender a Alicia Vikander, tak je jasné, že alespoň po stránce výkonů je na co se těšit.

The Light Between Oceans však slibuje slušné drama i po příběhové stránce. Vypráví o osudu manželského páru, který se stará o maják na pobřeží západní Austrálie. Na jeho pláž je jednoho dne vyplavena loďka s živým miminkem, a jelikož nemají jak zjistit jeho identitu, začnou se o něj manželé starat. Několik let je jejich život idylický, pak však čirou náhodou naleznou matku jejich adoptované dcery, která o její existenci nemá ani tušení...

Pod režijní taktovkou Dereka Cianfrance bude v zahraničí tato adaptace knihy M.L. Stedmana k vidění již letos v září, zda i v Česku, zatím známo není.

Oficiální trailer filmu The Light Between Oceans


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY