Christian Bale natočí western Hostiles

Vydáno: 19.02.2016 08:43 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Christian Bale se znovu spojí s režisérem Scottem Cooperem (Black Mass: Špinavá hra), aby ve stylu aktuálního hitu REVENANT: Zmrtvýchvstání natočili western Hostiles.
Christian Bale měl točit s režisérem Michaelem Mannem biopic Ferrari. Z toho ovšem sešlo. Bale díky tomu nalezl svůj další projekt, kterým by měl být western s pracovním názvem Hostiles. V něm opět spojí své síly s režisérem Scottem Cooperem, s kterým už jednou spolupracoval na dramatu Pryč od pece

Scott Cooper, Christian Bale při natáčení filmu Pryč od pece / Out of the FurnaceDěj jejich budoucího westernu bude zasazen do roku 1892. Bale v něm ztvární armádního kapitána, který neochotně souhlasí, že bude dělat doprovod raněnému čejenskému náčelníkovi a jeho rodině zpět na území jejich kmene. Cestou potkají mladou vdovu, jejíž rodina byla vyvražděna. Všichni spolu pak musí překonat nástrahy nehostinných prérií i útoky nepřátelských komančů.

Pro Balea půjde o první western od filmu 3:10 Vlak do Yumy. Balea jsme mohli naposledy vidět v Knight of Cups Terrence Malicka. S tímto režisérem natočil ještě druhý film, hudební drama Weightless, které ale podobně jako Knight of Cups v kinech nejspíš neuvidíme. Bale rovněž přispěl svým hlasem do nové verze Knihy džunglí, jejíž premiéra byla opět přesunuta. Dočkáme se jí nejdříve až příští rok. 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY