Batman vs. Superman přidává Maggie z Živých Mrtvých

Vydáno: 23.01.2016 19:06 - | foto: facebook tvůrce

Přestože nás od premiéry superhrdinského snímku Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti dělí už pouhé dva měsíce, ještě stále se objevují novinky v obsazení. Nejnovějším potvrzeným přírůstkem je herečka Lauren Cohan.
Jeffrey Dean Morgan ve filmu Intimní past / The ResidentJiž za dva měsíce, od 24. března 2016, se budete moci v kinech podívat na souboj dvou super hrdinů, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Ještě pořád jsme se však, jak nyní zjišťujeme, nedozvěděli o všech hercích obsazených do tohoto snímku. Víme však, že toto pojetí bude ukazovat Batmana ztvárněného Benem Affleckem již jako staršího a naštvaného s tím, jak to nyní na světě chodí.

Přestože Batman je starší, uvidíme opět jeho rodiče, Thomase a Marthu Wayneovi. Sice pouze v menší flashbackové roli, ale na oba se těšit můžete. Právě roli matky Bruce "Batmana" Waynea získala herečka Lauren Cohan, známá především díky roli Maggie v postapokalyptickém zombie seriálu Živí mrtví. Nepotvrzená je zatím herecká totožnost Batmanova otce, ale podle prvních informací by jím měl být Jeffrey Dean Morgan, který se shodou náhod také již na jaře objeví v nové roli Negana ve stejném seriálu jako jeho kolegyně.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY