10 Cloverfield Lane: Monstrum se vrací v prvním traileru

Vydáno: 15.01.2016 10:11 - Martin Bubrín | foto: Paramount Pictures

Dnes se na internetu nečekaně objevil trailer tajemného projektu J. J. Abramse 10 Cloverfield Lane, jehož název naznačuje, že by mohlo jít o navázání na found footage monster film Cloverfield z roku 2008. Nebo ne?
Natočit v dnešní době film, aniž by o něm nikdo nevěděl, je celkem nemožný úkol. Produkujícímu J.J. Abramsovi se to však podařilo a zatímco si každý myslel, že se výhradně soustředí jen na Star Wars, jeho společnost Bad Robot se bokem věnovala i jednomu malému indie projektu s pracovním názvem Valencia, v němž hlavní role ztvárnili John GoodmanMary Elizabeth Winstead a John Gallagher Jr.. Studio Paramount Pictures však dnes nečekaně zveřejnilo první trailer filmu, jehož nový oficiální název 10 Cloverfield Lane neodkazuje k ničemu jinému, než found-footage monster filmu Monstrum z roku 2008, které bylo podobně založeno na mysteriózní promo kampani.

A při pohledu na upoutávku, která se odehrává v bunkru pod zemí, kde otec drží své potomky před možnou globální katastrofou (?), lze opravdu říci, že má aktuální film něco společného s osm let starým filmem, kde obří monstrum terorizovalo New York. Nebo ne? To nám zřejmě nebude jasné až do premiéry, která v USA proběhne již 11. března. Snímek je celovečerním debutem talentovaného režiséra Dana Trachtenberga, který natočil vyvedený krátký film Portal: No Escape

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete fotografie a plakát.

Originální trailer filmu 10 Cloverfield Lane


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY