Darren Aronofsky natočí film s Jennifer Lawrence

Vydáno: 14.01.2016 12:40 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

O novém projektu režiséra Darrena Aronofského se toho donedávna moc nevědělo, kromě toho, že zvažovanou herečkou v hlavní roli je Jennifer Lawrence. Ta je nyní potvrzena a zvažuje se obsazení jejího mužského protějšku.
Javier Bardem ve filmu Biutiful / BiutifulNejpravděpodobnějším kandidátem pro hlavní mužskou roli je v tuto chvíli Javier Bardem, který by měl po boku oscarové herečky ztvárnit jejího manžela. Snímek zatím nemá potvrzený název, leč údajně by mělo jít o indie film vyprávějící o manželském páru, jehož poklidný život naruší příchod neznámého muže, který se bez pozvání ocitne před prahem jejich domu.

Studio Paramount, které zajistilo distribuci i Aronofského předchozího snímku Noe, plánuje vypustit jeho nejnovější počin do kin v roce 2017. Ve stejném roce se dočkáme Javiera Bardema v dalším pokračování Pirátů z Karibiku a v životopisném filmu o Pablu Escobarovi, kde si znovu zahraje spolu s Penélope Cruz. S Jennifer Lawrence se ještě letos setkáme v nových X-Men: Apokalypsa a poté ve sci-fi filmu Passengers.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY