Teaser a fotky: nový Apatowův seriál Love pro Netflix

Vydáno: 05.01.2016 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Judd Apatow se stal jedním z mnoha tvůrců, kteří přesedlali od obyčejné televize k Netflixu. V únoru zde bude mít premiéru jeho romantická komediální novinka Love.
Mezi tvůrce americké komedie patří jedno ze známějších jmen žánru, a to režiséra Judda Apatowa, a ať už ho milujete, nebo nenávidíte, úspěch je jedno, co se mu odepřít nemůže. Jeho filmy nejsou samozřejmě tím nejkvalitnějším pod sluncem, ale neřadí se mezi naprostý brak. Jedním z nejlepších počinů tohoto režiséra a scenáristy je zajisté Zbouchnutá s Katherine Heigl a Sethem Rogenem, ale vyloženě neúspěšné nebyly ani 40 let panicKomici či Čtyřicítka na krku. Letos se po spolupráci se stand-up komičkou Amy Schumer na plátno dokonce podívala další jeho komedie Vykolejená a není se tedy čemu divit, že jako po mnoha úspěšných tvůrcích sáhla společnost Netflix i po Apatowovovi.

Se seriálovým počinem mu asistovali Lesley Arfin (Girls, Nešika) a představitel hlavní mužské role, scenárista Paul Rust. Po jeho boku v seriálu uvidíme ještě herečku Gillian Jacobs z The Box. Obsazení pak doplňují nadále například Dave AllenSaxon SharbinoSteve Bannos či Briga Heelan a Netflix si rovnou objednal druhou sérii. Premiéra první série Love je stanovena na 19. února.

Oficiální teaser seriálu Love


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY