Renée Zellweger je zpět ve velkém jako Bridget Jones

Vydáno: 02.01.2016 11:32 - | foto: facebook tvůrce

Bridget Jones se vrací! Po dvanácti letech konečně uvidíme tuto oblíbenou postavu zpět v akci, tentokrát dokonce s dětmi a podle všeho se je na co těšit.
Léta to vypadalo, že se pokračovat v adaptaci slavné série knih o Bridget Jones nebude, čemuž se nikdo nemůže divit vzhledem k tomu, že už je to 12 let, co jsme tuhle Britku při těle viděli. Každopádně, jak už asi víte, v plném proudu je natáčení třetího dílu Bridget Jones's Baby (Miminko Bridget Jonesové). A k vidění už byla notná várka fotek z natáčení a také jedna samotné představitelky hlavní role Renée Zellweger s jejím novým elektronickým deníčkem v podobě tabletu. Nyní byla odtajněna další fotografie, na níž můžeme vidět Bridget, jak to řádně rozjíždí, což neúplně odpovídá názvu filmu.

V příběhu, který se odehrábá mezi druhou a třetí knihou série spisovatelky Helen Fielding, se opět setkáme s Markem Darcym (Colin Firth), který s Bridget vychoval dvě děti. Přestože neuvidíme Hugha Granta, v podobné roli jej vystřídá Patrick Dempsey. Nový díl navíc nebude úplně adaptací, jelikož spisovatelka Helen Fielding s Davidem Nichollsem vymysleli úplně nový příběh. Do kin se Bridget Jones's Baby podívá v 29. září.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Přátelé, máte tam chybu. Marka Darcyho hrál a... (Petra K., 03.01.2016 23:47) Reagovat

    Přátelé, máte tam chybu. Marka Darcyho hrál a podle všeho snad ještě hraje Colin Firth, nikoliv Hugh Grant.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY