Doctor Strange: první fotky a obsazení zloducha

Vydáno: 28.12.2015 21:59 - | foto: facebook tvůrce

Jedním z nejočekávanějších titulů příštího roku je rozhodně i novinka Marvelu nazvaná Doctor Strange. Zveřejněny však byly konečně alespoň první fotky Benedicta Cumberbatche a potvrzeno bylo i obsazení Madse Mikkelsena.
Marvel po dlouhém čekání, které vám mohlo zkrátit pouze pár fotek z natáčení, vypustil první oficiální fotografie k jejich nově chystanému superhrdinskému titulu Doctor Strange. Hlavní postavu v něm představuje oblíbený Benedict Cumberbatch. Ten ztvárňuje neurochirurga, který po nehodě ztratil pohyblivost svých rukou a rozhodne se hledat pomoc v Himalájích, kde objevuje mýtickou sílu a svého mentora, který Stephenovi uděluje magickou sílu.

Doctor Strange, jehož natáčení právě probíhá, režíruje Scott Derrickson, který stál za jedním z nejúspěšnějších hororů poslední doby, Sinisterem. A v hereckém ansámblu, který dokázal sestavit, je Cumberbatch pouze jedním z mnoha hvězdných jmen. Vedle něj se objeví i hvězdy jako Rachel McAdamsTilda Swinton či Chiwetel Ejiofor. A podle nejnovějších informací je již konečně potvrzena i účast Madse Mikkelsena jako ústředního zloducha tohoto filmu, tedy zlého čaroděje.

Premiéru si tato marvelovská novinka odbyde 4. listopadu příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY