Trailer: Monster Hunt - nejvýdělečnější čínský film všech dob

Vydáno: 22.12.2015 11:27 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Vypadá to jako wtf bizarnost kombinující jakousi parodii na poetiku a opulentní akci Tygra a draka s Kung Fu Pandou. Snímek Monster Hunt je ale kupodivu nejvýnosnějším čínským filmem vůbec.
Fotografie z filmu  / Monster HuntFilm se odehrává v alternativním fantazijním světě, kde lidé žijí spolu s jakýmisi chapadlovitými monstry, byť odděleně. Ta mají vlastní hierarchii, královské rody a společenský řád. Těhotná královna pak na útěku před nebezpečnými lovci monster ukryje své oplodněné vajíčko v těle obyčejného mladíka Tianyina. Ten pak porodí příšerku Wubu, jíž je předurčeno stát se vyvolenou, jež nastolí ve světě monster a lidí rovnováhu a nové pořádky. A po krku jim samozřejmě začnou jít úplně všichni.

Monster Hunt režíroval jako svůj celovečerní debut Raman Hui, jeden z animátorů Shreka a spolurežisér Shreka Třetího a krátkého filmečku vycházejícího z filmového světa Kung Fu Pandy. Monster Hunt se během dvou týdnů od své preméry v Číně (v létě 2015) stal nejvýdělečnějším domácím snímkem v historii, zlámal několik rekordů a dodnes utržil mezinárodně 383 milionů dolarů a jistě ho čekají další slušné výdělky, až dorazí do USA. Tam si premiéru odbude 22. ledna 2016.

Trailer můžete zhlédnout níže.

Anglický trailer filmu Monster Hunt


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY