Malá mořská víla nalezla novou režisérku

Vydáno: 20.12.2015 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Už dvakrát to vypadalo, že nová adaptace Malé mořské víly si režiséra našla. Po odchodu Joea Wrighta a Sofie Coppoly od projektu se našla konečně nová tvář, která by v pohádce Chloe Grace Moretz zrežírovala.
Chloë Grace Moretz ve filmu Zůstaň se mnou / If I StayStudio Universal není příliš nadšené z jejich chystané adaptace pohádky Hanse Christiana Andersena Malé mořské víly. Plánovali její premiéru zprvu totiž mnohem dříve, ovšem doposud naprosto selhali v nalezení režiséra. S vyhlašováním hraných předělávek animovaných klasik se totiž bojí, že si Disney vybere i tuto pohádku, k tomu ovšem nedošlo a tak to vypadá, že Universal to se svou Malou mořskou vílou na rok 2017 stihne jako první.

Po odchodu režiséra Joea Wrighta (Pan) od projektu se uchýlili k talentované Sofii Coppole, ta se ovšem velmi neshodla s produkcí na tom, jak by snímek měl vypadat a tak smlouvu nakonec nepodepsala ani ona. Momentálně se však blýská na lepší časy, jelikož Universal momentálně vyjednává s režisérkou Rebeccou Thomas. Tu proslavilo indie Electrick Children a na následující rok chystá adaptaci knihy Johna Greena Hledání Aljašky. Se scenáristou Richardem Curtisem by nám tedy za dva roky měla dodat příběh Ariel, kterou ztvární Chloë Grace Moretz.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • otrasne! stale sa nataca to istea iba sa minaju nase spolocne prnajze (john ., 22.12.2015 10:02) Reagovat

    Kto je zodpovedny za toto minanie?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY