První foto: Natalie Portman je manželkou Kennedyho, Jackie

Vydáno: 18.12.2015 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Životopisný snímek Jackie o manželce zastřeleného prezidenta Jacqueline Kennedy se již delší dobu odkládal, s první fotkou hlavní role představované Natalie Portman to však vypadá, že se blýská na lepší časy.
Filmů vyobrazujících příběh atentátu na amerického prezidenta Johna F. Kennedyho se již natočila obrovská spousta. Snímek JFK přinesl pohled na vyšetřovatele atentátu, Nemocnice Parkland dokonce na snahu doktorů zachránit život prezidenta a v neposlední řadě X-Men: Budoucí minulost, kde filmaři dokonce fiktivně spojili smrt Kennedyho s mutanty. Nejnovější přírůstek do tohoto uskupení filmů je Jackie, zaměřující se na manželku a první dámu Jacqueline Kennedy, kterou na plátno přenesla Natalie Portman. Příběh se odehrává po smrti jejího manžela.

Zveřejněna byla její první fotografie uvnitř Bílého domu, natáčí se však v Paříži a kromě Portman obsahuje obsazení i Petera Sarsgaarga z letošního Black Mass: Špinavá hra, převážně indie herečku Gretu Gerwig či Johna Hurta. Produkce filmu velmi dlouho stála, jeho první zmínky padly již v roce 2010, ale nyní to už konečně vypadá s Jackie dobře, přestože datum premiéry stále nebylo stanoveno. Vypadá to však na konec příštího roku, či začátek roku 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY