Trailer: American Crime Story - příběh O.J. Simpsona

Vydáno: 13.12.2015 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Málokterý soudní proces k sobě přitáhl tolik pozornosti jako ten s americkým fotbalistou O.J. Simpsonem. Ten se nyní v novém zpracování podívá na obrazovky v podání režiséra Ryana Murphyho.
Sarah Paulson ve filmu  / American Crime StoryNový seriál režiséra Ryana Murphyho American Crime Story se objeví na obrazovkách amerických televizí již 2. února, s námi se nyní můžete podívat na první ukázku novinky od autora hudební Glee či hororových počinů American Horror Story a Scream Queens. Nejnovější přírůstek do jeho seriálové rodiny je natočen podle skutečných událostí a zaobírá se, jak již jeho podtitul The People vs. O.J. Simpson prozrazuje, soudním procesem s fotbalistou a vrahem O. J. Simpsonem.

Navnadit mohlo už samotné hvězdné obsazení. Samotného vraha ztvárnil oscarový Cuba Gooding, Jr., jeho pravníka Roberta Shapira hraje John Travolta a přátele O. J., Roberta Kardashiana a Kris Jenner, ztvárňují David Schwimmer a Selma Blair. Kromě těch najdeme v obsazení ještě zvučná jména jako Sarah PaulsonConnie Britton či Billy Magnussen.

Trailer vypadá poměrně zajímavě, avšak nijak výjiměčně a vzhledem k tomu, že jde o televizně recyklované téma, se objevují i obavy, že půjde pouze o to samé, co už bylo k vidění nesčetněkrát.
Oficiální trailer seriálu American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY