Bessonovo hvězdně obsazené sci-fi Valerian přidává Hawkea

Vydáno: 07.12.2015 07:00 - | foto: CinemArt

Plejáda hvězd, kterou do svého připravovaného sci-fi Valerian a město tisíce planet režisér Luc Besson nalákal, se rozrůstá o dalšího člena. Tím je herec Ethan Hawke.
Luc Besson, Michelle Yeoh při natáčení filmu  / The LadyO chystaném projektu francouzského režiséra Luca Bessona se toho příliš neví, přesto však už pouhým hvězdným obsazením vzbuzuje pozornost. Na začátku tohoto roku se pod projekt podepsala britská modelka Cara Delevingne s hercem Danem DeHaanem. Následoval je po pár měsících Clive Owen a v říjnu jsme vás informovali, že jednu z hlavních rolí dostala barbadoská zpěvačka Rihanna, což sám režisér prozradil přes Instagram. Dnes byla obsazena i akční hvězda s nominací na Oscara z minulého roku za film Chlapectví. Tou je Ethan Hawke, ovšem zatím nevíme nic o jeho postavě. Informace však jsme již dostali o hlavním duu, které bude tvořit Delevingne a DeHaan a Owen jim bude dělat šéfa. Rihanna by údajně měla hrát "záporačku".

Jedná se o adaptaci stejnojmenného komiksu od Pierra Christina, ve kterém agenti Valerian a Laureline cestují časem, aby vyšetřili zločin v jednom galaktickém císařství. Nad filmem se již delší dobu vznášejí pochybnosti od chvíle, kdy byla prozrazena informace o rozpočtu, který činí 50 milionů dolarů, což je pro představu dvojnásobek rozpočtu Bessonova veledíla Pátý element. Mnozí do projektu po mnoha zklamáních od Bessona nevkládají velké naděje, protože už delší dobu nám servíruje průměrné či dokonce podprůměrné kousky (naposledy například Kurýr: Restart). Objevila se dokonce přirovnání k neúspěšnému a taktéž drahému Jupiter vychází od sourozenců Wachowských.

Těšíte se na tento nový projekt? Pokud ano, do našich kin se dostane 20. července 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY