Hledá se nový Han Solo do spin-offu Star Wars

Vydáno: 03.12.2015 12:58 - | foto: Lucasfilm

Spin-off k slavné sérii Star Wars, jehož premiéra byla stanovena na rok 2018, už získal režiséra i scenáristu a tak se nyní zaměřil na hledání nového hlavního hrdiny.
Aaron Taylor-Johnson ve filmu Godzilla / GodzillaOznámení toho, že se chystá spin-off k sérii Star Wars, nejprve vyvolalo spíše obavy, vzhledem k tomu, že si fanoušci nedovedou představit filmy bez Harrisona Forda v roli Hana Sola. Obavy byly částečně utlumeny s přidáním dua schopných režisérů Chrise Millera (Shrek) a Phila Lorda, kteří stojí za úspěšným LEGO® příběhem. Pozitivní reakce vyvolalo i připojení bratrů a scenáristů Kasdanových. S vyhlášením castingů na roli mladého Hana máme momentálně již přes 2500 uchazečů o roli a mezi nimi jsou i poměrně známá jména - na rozdíl od Star Wars: Síla se probouzí se tedy nehledají hlavně neokoukané tváře.

Miles Teller ve filmu Fantastická čtyřka / O roli se údajně ucházejí například herci James FrancoAaron Taylor-Johnson či Miles Teller. Příležitost si však nenechávají ujít ani jejich o něco mladší kolegové jako Nick Robinson z Jurského světaTony Oller z Očisty a Lea Howarda z Barbar Conan. Už poměrně mimo hledaný věk pro roli pak stojí například kandidát Chandler Riggs, kterého můžete znát jako Carla v seriálu Živí mrtví. Rád by se ve spin-offu viděl i herec Rami Malek (Need for Speed). Zástupce mezi známými uchazeči mají i Britové, a to rovnou dva, Landona Liboirona a Eda Westwicka.

Kdo by se líbil v této pozici vám? Napiště nám sve tipy do komentářů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY