První trailer: český Muzikál aneb Cesty ke štěstí

Vydáno: 27.11.2015 13:22 - | foto: facebook tvůrce

Do kin brzy dorazí letní muzikál koncipovaný jako pocta Starcům na chmelu s názvem Muzikál aneb Cesty ke štěstí. Ten se vám nyní představuje v prvním traileru.
Filmový muzikál, který vznikl jako pocta legendárním Starcům na chmeluMuzikál aneb Cesty ke štěstí, se nově představuje v prvním traileru. Nejnovější počin režisérky chorvatského původu Slobodanky Radun, která minulý rok natočila například snímek MY 2, vypráví o třídě z konzervatoře na soustředění. Tam dostane za úkol nazkoušet samotné Starce na chmelu, čímž jsou nejprve znechuceni, ale později objeví kouzlo tohoto muzikálu. Choreografie si ovšem přepracovávají podle sebe do novodobé taneční podoby a jak už tomu tak bývá, ne vše vychází plně podle představ. Studenti se však musí žádně snažit, protože na výsledku závisí jejich budoucnost...

Od 14. ledna příštího roku můžete v tomto snímku vidět Vicu KerekesRomana VojtkaMartina PisaříkaAdama MišíkaVladimíra Polívku a plno dalších herců v doprovodu skvělé hudby z klasického českého muzikálu. Zatím však můžete nasát letní atmosféru tohoto filmu z traileru, jenž naleznete níže.

Český trailer filmu Muzikál aneb Cesty ke štěstí


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY