Wonder Woman - první fotka superhrdinky a změna obsazení

Vydáno: 21.11.2015 19:50 - | foto: facebook tvůrce

V den výročí komiksové premiéry Wonder Woman spatřila světlo světa i její podoba v sólovém filmu. Na fotku představitelky Gal Gadot se tedy nyní můžete podívat v galerii.
K výročí 75 let od uvedení super hrdinky Wonder Woman na stránky komiksů DC Comics byla vypuštěna první fotka z filmové adaptace, o které se uvažovalo již poměrně dlouhou dobu. K životu ji přivede režisérka Patty Jenkins a hereckým přetvořením Wonder Woman bude izraelská herečka Gal Gadot, která se v této roli objeví již v chystaném Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti (na fotkách z tohoto filmu jsem ji již mohli vidět) a až poté ve svém samostatném filmu, z kterého se dnes objevila první promo fotka.

Nedávno jsme vás informovali, že roli královny Amazonek by s největší pravděpodobností měla dostat herečka Nicole Kidman. Z neznámých důvodů však k jejímu obsazení nedošlo a nahradila ji Robin Wright. Tu uvidíme vedle lásky Wonder Woman Chrise Pinea, ale oficiálně byli obsazeni již také Danny HustonDavid ThewlisEwen BremnerElena Anaya a Lucy Davis

Do kin by měl snímek přijít v roce 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY